21.02.2005 Trapas po deseti letech

( všeobecně)


Tak to máme za sebou. Zahráli jsme a snad se to i dalo poslouchat.
Kolem druhé jsme se s Liborem a Máťou sešli u nás, že si Máťa ještě všechno přejede, protože jak měl tu zboulovanou ruku, tak celý týden nehrál.

Na místo určení jsme dojeli někdy kolem čtvrté. Bylo nám řečeno, že budeme hrát o něco dřív, jelikož nepřijelo moc kapel, takže jsme museli obvolávat Míšu, aby zkusila přijet dřív, ale byl to menší problém, neboť hlídaná měla až na pozdějc.

Písničky jsme rozdělili tak, aby hned na začátku hrál Čupíš, aby tam nemusel stepovat moc dlouho — už vypadal vcelku utahaně – takže jsme nejdřív Zahráli koleje a pak Jahody. Poté přišel Kaďous.

Celkově myslím, že to bylo docela fajn, akorát ta basa byla nahoře šílená. Strašně se to vracelo a když se člověk ztratil, bylo skoro nemožný se v tý kouli najít a nějak se sesynchronizovat s ostatníma.

Po té co jsme odehráli jsme se ještě najedli a vydali se na cestu ku domovu … čímž jsme asi trochu naštvali Oldu, ale na druhou stranu, hrál tam a velice slušně, Modrolit a tak nemělo smysl zůstávat a navíc, Čupec už fakt musel jet domu.

Hezká tečka byla „After party“ u nás. Zahráli jsme starý songy a pokecali, prostě to bylo fajn.

Takže, děkujeme Oldovi, Kájovi a Kopimu, že nás pozvali a vymysleli tuhle akci a hlavně, děkujeme všem, co se na nás přišli podívat — někteří dokonce přijeli i z dálek …. no a za deset let se třeba zase uvidíme.


.: sesmolil tucan 21.02.2005, 14:26:00

Komentáře

(bouky - Mail - WWW) Vloženo 22.02.2005, 10:51:04

jo, bylo to docela fajn...

cestou domů po ,After party´, mě ještě stavěla DP, ale nepil jsem, takže ok.

btw včera bylo Lenky !


jj (tucan - Mail - WWW) Vloženo 22.02.2005, 11:34:43

my vime, a taky jsme ji prali :-)

(bouky - Mail - WWW) Vloženo 22.02.2005, 18:29:16

:) známe se...



Přidání komentáře...
Vaše jméno:


Váš e-mail:


URL vašich stránek:


Nadpis:


Text: