9.03.2005 Julča je marod

( všeobecně)


Julča měla včera nějakou nehodu, buď jí kousnul pes a nebo ťuklo auto ....
Hned jak jsem jel z práce, zastavil jsem se u Míšinný babičky. Musíme teď na ní dávat pozor, protože tcháňata jsou na dovelené v Egyptě. Chvíli jsem poseděl, aby jí nebylo smutno, ale pak volal jeden zákazník, že má problém s odesláním vetšího množství dat mailem a že neví jak na to.

Chudák se snažil poslat 35MB mailem — se nedivím, že mu to moc nešlo. Tak jsem ho donavigoval k nám i s noťasem a hodil sem to ftpkem k němu na stránku, aby si to tam v té druhé firmě stáhli.

Pak sem dřepěl doma a přemýšlel nad tím, že mi není úplně dobře. Poslední 3 týdny jsem takovej nějakej přepadlej. Sice na mě chřipka pořád nehopsla, ale furt mi není do zpěvu. Tak si tak sedím, umírám a najednou volá Míša, že už je u babičky a jestli sem viděl Julču (kočka co si začla bydlet u tcháňat), že prý je celá nějaká ulepená a jenom leží a nechce vstát a že když jí zvedne, tak že divně vrčí a mňouká. A že mám hned přijet.

Tak sem si řek, že už teda budu zase zdravej a vydal se na cestu. Když sem dorazil, Julča fakt nevypadala dobře. Takže jsem rozhodnul, že veterinář je asi dobrá volba. Míša zavolala na vet. kliniku a řekli nám, že máme přijet v devět. Říkal jsem si, že tam asi mají spoustu lidí.

Když jsme tam dorazili, přpadalo mi, že Julča už vypadá mnohem líp, což ostatně potvrdila i doktorka, že to vypadá že je spíš jenom v šoku, ale každopádně že se jí něco stalo, protože má ránu na boku, takže buď jí srazilo auto (což si myslím i já, protože byla taková cela ulepená jako od sněhu) a nebo že ji stisknul pes. Tak jí jenom vydesinfikovala ránu na boku, píchla něco protišokovýho a naúčtovala 350,- Kč. Celé to trvalo asi tak 15minut. Ne že by mi bylo těch peněz líto, to vůbec ne, ale říkám si, že se ti veterináři nemají vůbec špatně.

Když jsme odcházeli, tak mě zaujalo, že tam nikdo není a ani nebyl, byli jsme první na řadě. Míšu asi taky, protože v tu chvíli řekla: "Asi se chtěla v klidu kouknout na Rodinný pouta" :-)

Takže tolik k včerejšku.

Jinak čtu pořád "Nahé slunce" od Asimova. Nějak to nemůžu dočíst, ikdyž si nemyslím, že je to nějak moc špatný.Asi na to prostě jenom nemám náladu. Chtělo byt to nějakou pořádnou scifárnu a nebo nejlépe HP6, ale to si holt ještě budu muset počkat.

tuc

.: sesmolil tucan 9.03.2005, 9:04:00

Komentáře



Přidání komentáře...
Vaše jméno:


Váš e-mail:


URL vašich stránek:


Nadpis:


Text: